Vatterte Jakker

4 Items

per page
Set Descending Direction
 1. Svart Skinnjakke Herre

  Special Price kr 2 675,25 Regular Price kr 3 567,00
  Rating:
  92%
 2. Biker Rød Skinnjakke

  Special Price kr 2 675,25 Regular Price kr 3 567,00
  Rating:
  100%
 3. Klassisk Bikerjakke Menn

  Special Price kr 2 610,00 Regular Price kr 3 480,00
  Rating:
  100%
 4. Vattert Skinnjakke

  Special Price kr 3 132,00 Regular Price kr 4 176,00
  Rating:
  100%

4 Items

per page
Set Descending Direction

Alle, uavhengig av deres tilknytning til mote fronten, ser ut til å bli enige om skinn overlegenhet i verden av tekstiler. Praktisk, beskyttende, og klassisk; hva annet er det å be om? En slik enalt inkludert gunstig egenskap av lær hjelper det forbli dominerende og regjere øverste. Imidlertid er det aldri en veldig dårlig idé å inkludere litt spill på teksturer og stiler i de tradisjonelle elementene i en ekte skinnjakke for menn. Vår stilige herre vattert skinnjakker dekker alle mote disipliner og gir en utmerket kvalitet, moderne oppgradering til historisk passende design med denne tilnærmingen.

En vattert struktur i det vesentlige har sømmer som kombinerer på minst 2 lag av beskyttende plagg sammen. Våre eksperter enn ved Leather Collection gjøre bruk av de fineste av hele korn, naturlig Nappa Saueskinn skinn. En slik struktur gir en bestemt mykhet til det resulterende produktet. Denne svært karakteristiske verk i opposisjon til den kjølige vinden mens forårsaker absolutt ingen ubehag til forbruker. Denne tillegg til Leather Jakker Menn verden eliminerer også behovet for å ha en militær sammenheng med seg vattert jakker. I dag kan hvem som helst pryder dette klassiske stykke isolasjon og se sitt aller beste. 

Vårt utvalg av tilgjengelige  skinnjakker for menn denne forbindelse er bred. Alt kan bli funnet i vår butikk, fra den klassiske marineblå jakke til svært dristig jeger jakke og selv MC-favoritt glidelås strukturer. Dette gjør at forbrukeren å ha absolutt frihet til å velge jakken som beste resonerer med deres personlighet. Disse luksuriøse jakkene viser høyeste mestring av håndverk på grunn av deres intrikate isolasjons system. En så suveren kvalitet på dette ekte skinnjakke tvinger oss til å erklære de vatterte jakkene som beste skinnjakker for menn tilgjengelig i dag. Legg til litt ekstra metallic tilbehør, og du er definitivt klar til å snu noen seriøse hoder for dagen

Gratis Levering

For alle bestillinger over kr1694

30 Dager Return

Hvis varer har problemer

Sikker Betaling

100% sikker betaling

24/7 Støtte

Dedikert støtte