Tilpasset Lærbukser

Tilpasset Lær Bukser
Tilpasset Lær Bukser

Skinnbuksene våre er svært komfortable og kan produseres etter kundens valg.

Handle Nå

Tilpass Din Egne Lær Bukser

Få en skinnbukser som er helt unike med ditt valg av lær, stil, farge og passform.

GRATIS

Shipping Verden Bred

Tilby gratis shipping verden bred på alle bestillinger ovenfor Kr 1753

No

Minimum Antall

Alle våre bestillinger gjøres på bestilling, og det er ingen minimumsmengde

GRATIS

Design Bistand

Vår designkonsulent veileder deg gjennom hvert trinn fra kreativ prosess til produksjon

Egendefinert Laget For Alle

Alle våre bestillinger er laget på bestilling, og du er velkommen til å tilpasse bestillingen din.

Designe

Våre skreddersydde skinntjenester gjør at du kan få lærene dine til å se ut akkurat slik du vil ha dem. Du kan velge fra et bredt spekter for å spesifikt matche dine personlige behov.

Farge

Våre lær kommer i en rekke farger for å matche ditt valg, stil, sykkel eller rase team. Vi kan utvikle hvilken som helst ønsket farge fra en rekke Pantone-nyanser.

Størrelse

Standardstørrelser fra US 32-50 / EU 42-60 og alt imellom er laget etter mål for at lærene dine skal føles behagelige og slitesterke hele dagen.

Lær

Vi kan imøtekomme dine valg da all produksjonen vår blir gjort internt. Vi tilbyr deg et valg mellom kenguru, okseskinn, sau eller geiteskinn.
  1. Custom Leather Pants
    Custom Leather Pants
    Special Price kr 1 868,00 Regular Price kr 2 490,67

    Custom Leather Pants

    Learn More

Motorsykkel Lær Bukser

Vanligvis består av lær, disse buksene forlenge tilbake til århundrer med effektiv bruk. Dagens lær motorsykkel bukser tjener til beskyttelse veldig godt samtidig som de gjør opp for estetikk, varme og komfort.

Menn Lær Bukser

Våre menn lær bukser er svært komfortable og kan være produsert i henhold til kundens valg. Mens passer best å velge dager og hendelser, kan de også bli stylet å bæres på uformelle anledninger.

Kvinner Lær Bukser

Fet, sofistikert og allsidig, hva er det for dame lær bukser å ikke være den absolutte garderobestiftet for det 21 århundre?  Dedikert til mote, Leather Collection presenterer sesongens innsats lær bukser.

Tilpasset Lærbukser

Etter Theresa Mays ikoniske lær bukse intervju virket det som omdårlige gutter hadde klart å treffe riktig merke. Dette ble spesielt bevist korrekt da slutten av tiåret strømmet bort fra tidevannet til alle stereotype trender, men skinnbukser klarte å forbli upåvirket. For tiden tjente de ros i første rekke i garderoben til en off-duty modell og klarte å påvirke allmennheten til å investere i dem.

Nå er den ryggsvekkende trettheten med å finne et godt utstyrt par bukser kjent for alle. For å tenke på det, hvis bare bomullsbukser klarte å gjøre deg så nøtter, hva ville bukser laget av lær, et av de mest skremmende materialene, gjort? I jakten på selve tankegangen har vi forsøkt å oppnå en spenningsfri måte å gjøre mote på. Hvis tilpasser jakker og kåper kunne blitt en så vanlig sted tilfelle, hvorfor skal forbrukerne ikke har tilgang til de samme metodene for tilpassing til deres favoritt skinnbukser? Det er å si, tilpasset lærbukser er akkurat den rette tingen for å avslutte buksene dine.

Med våre interne eksperter vil du være fri til å strømline buksene til perfeksjon; tekniske målinger vil fremst bli tatt under bekymring. Den ønskede plasseringen av buksene på knærne, den er plassert i midjen, og hvilken økning du vil finne behagelig, er eksempler på spørsmål som vil bli behandlet her. Når det er avgjort, vil du være på vei til å velge en stofftype som korrelater til dine preferanser er bukse silhuett, det være seg skinny, plissert, brennes, eller rett snitt.

Loading...

Gratis Levering

For alle bestillinger over kr1,694

30 Dager Return

Hvis varer har problemer

Sikker Betaling

100% sikker betaling

24/7 Støtte

Dedikert støtte