Tilpasse

Det er lite på motefronten som lar deg flagre auraen din mer enn en smigrende silhuetten passer riktig i form til kroppstypen din. Men få plagg kan faktisk styrke dinpersonlighet å være stjernen i ethvert rom du går inn i enn de som gjenspeiler din sanne indre stil. Et pent utformet stykke tilpassede skinnklær hace la hazaña notablemente bien aquí, y con Leather Collection ahora ofrece skreddersydde skinnjakker y más, usted está en para una absoluta delicia. Bien construido, íntimo y fiel a su sistema de creencias, nuestro skreddersydd skinnjakke son una maravilla de la moda creada especialmente para servirte.

Våger oss inn i vår verden av tilpassede skinnklær vil introdusere deg til den ukjente dypet av din personlighet. Det er fordi vår kreative prosessen tilbyr en omfattende grad av personalisering, i henhold til plagget i spørsmålet. Du vil være skipets mester når du kuraterer a tilpasset trenchcoat i skinn akkurat slik du vil eller skinn bomber i selve silhuetten som passer deg. Fra designutviklingsprosess for å velge fargepaletten; og få tilgang til produktet i henhold til din stil, vil autoriteten være helt din. Hvem vet, kanskje, vår tilpasset passform skinnjakke løfter antrekket ditt mer enn noen grunnleggende jakkestruktur? Bedre ennå, en av våre skreddersydde lærbukser kan vise seg å være mer pustende og komfortable siden de vil være enlaget på bestilling design.

Poenget med saken er at en nyanse av personalisering legger mye til plaggets troverdighet. Og siden samlingen vår i denne forbindelse er enorm, er alternativene for deg ubegrensede. Noen av fasilitetene vi tilbyr er  tilpassede race dresser,  tilpassede motorsykkel jakker, tilpassede skinnjakker, tilpassede trenchcoats, og til og med ukonvensjonelle tilpassede vesker. Med så mye i butikken, burde det være noe du leter etter!


 1. Custom Race Suits
  Custom Race Suits
  Special Price kr 5 616,50 Regular Price kr 7 488,67
 2. Custom Motorcycle Jackets
  Custom Motorcycle Jackets
  Special Price kr 3 061,28 Regular Price kr 4 081,70
 3. Custom Leather Vest
  Custom Leather Vest
  Special Price kr 2 492,75 Regular Price kr 3 323,67
 4. Custom Bomber Jacket
  Custom Bomber Jacket
  Special Price kr 2 492,75 Regular Price kr 3 323,67
 5. Custom Trench Coats
  Custom Trench Coats
  Special Price kr 2 492,75 Regular Price kr 3 323,67
 6. Custom Leather Jackets
  Custom Leather Jackets
  Special Price kr 2 492,75 Regular Price kr 3 323,67
 7. Custom Leather Pants
  Custom Leather Pants
  Special Price kr 1 868,00 Regular Price kr 2 490,67
 8. Custom Leather Bags
  Custom Leather Bags
  Special Price kr 1 555,63 Regular Price kr 2 074,17
 9. Custom Leather Gloves
  Custom Leather Gloves
  Special Price kr 1 555,63 Regular Price kr 2 074,17

Komplett Tilpasset Motorsykkel Lær

Tilpassede racing dresser

Leather Collection i samarbeid med MotoSpeeds hadde laget, Få en tilpasset race dress, mye mer behagelig. Våre tilpassede avdeling gjør det mulig for deg å utvikle sporidentiteten din (en tilpasset dress) i henhold til din smak og dine profesjonelle krav, så stå annerledes og bli lagt merke til av ytelsen og utseendet ditt.

Tilpassede racing dresser


Leather Collection i samarbeid med MotoSpeeds hadde laget, Få en tilpasset race dress, mye mer behagelig. Våre tilpassede avdeling gjør det mulig for deg å utvikle sporidentiteten din (en tilpasset dress) i henhold til din smak og dine profesjonelle krav, så stå annerledes og bli lagt merke til av ytelsen og utseendet ditt.

Select Any Design

Våre tilpasset laget skinntjenester gjør at du kan få lærene dine til å se ut akkurat slik du vil ha dem. Du kan velge fra et bredt spekter for å spesifikt matche dine personlige behov.

Choose any Color

Våre lær kommer i en rekke farger for å matche ditt valg, stil, sykkel eller rase team. Vi kan utvikle noe ønsket farge fra en rekke Pantone nyanser.

Choice of Leather

Vi har plass til dine valg som alle av vår produksjon er gjort i huset. Vi tilbyr deg et valg mellom kenguru, okseskinn, sauer eller geiteskinn.

Fitting

Alle krever en annen type montering, spesielt når det kommer til hvordan deres skinn passer? Alle lærene våre sørger for en perfekt passform i henhold til stilen og passformen du etterspør.

Protection

Vi bryr oss om din sikkerhet; det er derfor alle våre lær er sikkerhet sydd. Motorsykkel lær er utstyrt med CE intern og ekstern beskyttelse for å sikre trygg og sikker tur.

Ventilation

Vi kan bruke perforering, luftinntak eller ventilasjonsglidelåser for å holde deg kjølig og komfortabel i varme værforhold.

Personalization

Vi kan bruke perforering, luftinntak eller ventilasjonsglidelåser for å holde deg kjølig og komfortabel i varme værforhold.

Standard Size & Made to Measure Size

Standardstørrelser fra oss 32-50 / EU 42-60 og alt i mellom er laget for å måle som vil ha dine lær føler deg komfortabel og anvendelig hele dagen lang.

Hvordan skikk Laget Lær Er Produsert

Loading...

Komplett tilpasset motorsykkel skinn

Egendefinerte racing dresser

Leather Collection i samarbeid med MotoSpeeds hadde laget, Få en tilpasset løpedrakt, mye mer behagelig. Vår tilpassede avdeling gjør det mulig for deg å utvikle sporidentiteten din (en tilpasset dress) i henhold til din smak og dine profesjonelle krav, så stå annerledes og bli lagt merke til av ytelsen og utseendet ditt.

Komplett tilpasset moteskinn

Skreddersydde skinnjakker

Vi tilbyr komplette tilpassede moteskinn med de fleste funksjonene i bransjen, og kvaliteten vår er uovertruffen av andres produkter. Ved å legge til eller fjerne et av følgende alternativer, kan du raskt og enkelt lage et tilpasset moteskinn skreddersydd akkurat for deg. For et gratis tilbud, fyll ut følgende skjema nedenfor.

TILPASSET LÆRKLÆR

Vi tilbyr de fleste tilpasningsfunksjonene for å lage dine skinn. Du kan lage tilpasset lær, skreddersydd, raskt og enkelt, ved å velge alternativene. Hvis du ikke finner en ønsket funksjon, kan du be om den, så prøver vi å imøtekomme forespørselen din. Selv om det er noen unntak, kan vi lage nesten hva du vil. Be om GRATIS PRIS.

Velg et hvilket som helst design

Våre skreddersydde skinntjenester gjør at du kan få lærene dine til å se ut akkurat slik du vil ha dem. Du kan velge fra et bredt spekter for å spesifikt matche dine personlige behov.

Velg hvilken som helst farge

Lærene våre kommer i mange farger for å matche ditt valg, stil, sykkel eller løpslag. Vi kan utvikle hvilken som helst ønsket farge fra en rekke Pantone-nyanser.

Valg av lær

Vi kan imøtekomme dine valg ettersom all produksjonen vår gjøres internt. Vi tilbyr deg et valg mellom kenguru, okseskinn, sau eller geiteskinn.

Beslag

Alle trenger en annen form for montering, spesielt når det gjelder hvordan skinnet deres passer? Alle lærene våre sørger for en perfekt passform i henhold til stil og passform du krever.

Beskyttelse

Vi bryr oss om din sikkerhet; det er derfor alle lærene våre er sikkerhetssydd. Motorsykkel lær er utstyrt med CE innvendige og utvendige beskyttelser for å sikre trygg og sikker kjøring.

Ventilasjon

Vi kan inkludere perforering, luftinntak eller ventilasjonsglidelåser for å holde deg kjølig og komfortabel i varme værforhold.

Personalisering

Vi kan trykke, lappe, brodere, gravere eller prege flere forskjellige typer navn, tall og logoer.

Standard størrelse og tilpasset størrelse

Standardstørrelser fra US 32-50 / EU 42-60 og alt imellom er laget etter mål for at skinnene dine skal føles behagelige og slitesterke hele dagen.

Gratis Levering

For alle bestillinger over kr1694

30 Dager Return

Hvis varer har problemer

Sikker Betaling

100% sikker betaling

24/7 Støtte

Dedikert støtte