Tilpasse


Komplett tilpasset motorsykkel skinn

Egendefinerte racing dresser

Leather Collection i samarbeid med MotoSpeeds hadde laget, Få en tilpasset løpedrakt, mye mer behagelig. Vår tilpassede avdeling gjør det mulig for deg å utvikle sporidentiteten din (en tilpasset dress) i henhold til din smak og dine profesjonelle krav, så stå annerledes og bli lagt merke til av ytelsen og utseendet ditt.

Komplett tilpasset moteskinn

Skreddersydde skinnjakker

Vi tilbyr komplette tilpassede moteskinn med de fleste funksjonene i bransjen, og kvaliteten vår er uovertruffen av andres produkter. Ved å legge til eller fjerne et av følgende alternativer, kan du raskt og enkelt lage et tilpasset moteskinn skreddersydd akkurat for deg. For et gratis tilbud, fyll ut følgende skjema nedenfor.

TILPASSET LÆRKLÆR

Vi tilbyr de fleste tilpasningsfunksjonene for å lage dine skinn. Du kan lage tilpasset lær, skreddersydd, raskt og enkelt, ved å velge alternativene. Hvis du ikke finner en ønsket funksjon, kan du be om den, så prøver vi å imøtekomme forespørselen din. Selv om det er noen unntak, kan vi lage nesten hva du vil. Be om GRATIS PRIS.

Velg et hvilket som helst design

Våre skreddersydde skinntjenester gjør at du kan få lærene dine til å se ut akkurat slik du vil ha dem. Du kan velge fra et bredt spekter for å spesifikt matche dine personlige behov.

Velg hvilken som helst farge

Lærene våre kommer i mange farger for å matche ditt valg, stil, sykkel eller løpslag. Vi kan utvikle hvilken som helst ønsket farge fra en rekke Pantone-nyanser.

Valg av lær

Vi kan imøtekomme dine valg ettersom all produksjonen vår gjøres internt. Vi tilbyr deg et valg mellom kenguru, okseskinn, sau eller geiteskinn.

Beslag

Alle trenger en annen form for montering, spesielt når det gjelder hvordan skinnet deres passer? Alle lærene våre sørger for en perfekt passform i henhold til stil og passform du krever.

Beskyttelse

Vi bryr oss om din sikkerhet; det er derfor alle lærene våre er sikkerhetssydd. Motorsykkel lær er utstyrt med CE innvendige og utvendige beskyttelser for å sikre trygg og sikker kjøring.

Ventilasjon

Vi kan inkludere perforering, luftinntak eller ventilasjonsglidelåser for å holde deg kjølig og komfortabel i varme værforhold.

Personalisering

Vi kan trykke, lappe, brodere, gravere eller prege flere forskjellige typer navn, tall og logoer.

Standard størrelse og tilpasset størrelse

Standardstørrelser fra US 32-50 / EU 42-60 og alt imellom er laget etter mål for at skinnene dine skal føles behagelige og slitesterke hele dagen.

Gratis Levering

For alle bestillinger over kr1694

30 Dager Return

Hvis varer har problemer

Sikker Betaling

100% sikker betaling

24/7 Støtte

Dedikert støtte