Skinn Jakker Dame

3 Items

per page
Set Descending Direction
 1. Klassisk Blazer Dame

  Special Price kr 2 088,00 Regular Price kr 2 784,00
  Rating:
  100%
 2. Lang Dress Jakke Dame

  Special Price kr 2 544,75 Regular Price kr 3 393,00
  Rating:
  100%
 3. Lang Blazer Dame

  Special Price kr 2 349,00 Regular Price kr 3 132,00
  Rating:
  100%

3 Items

per page
Set Descending Direction

Velg fra skinn av høyeste kvalitet, fra et bredt utvalg av trendy ekte dame skinnjakke. Fra den utrolig elegante skinn knappen med tre knapper for kvinner til dimensjonert skinn blazer, tilpasse ethvert utseende du ønsker med et inntrykk av eleganse. Lær blazere fra Leather Collection er klar preferanse for en tidløs stil. Vårt brede utvalg av skinn blazere gir deg garantert en elegant stil og komfort når du bærer på samme tid. Laget av den fineste kvalitet mykt smidig lær, vår skinnjakke blazer gir knappe lukking for et estetisk tiltalende utseende. Våre jakker er også ledsaget av sidelommer for å møte dine lagringskrav og holde hendene varme. Tross alt, hvorfor skulle ikke hendene ha det gøy? Våre håndverkere er utelukkende designet og omhyggelig designet, og blazerne er sydd til perfeksjon med de sterkeste polyester trådene. Dette betyr at blazerne våre er svært motstandsdyktige mot normal slitasje.

På skinn samling har vi designet et uimotståelig fasjonabelt utvalg av kvinner lær blazere. Med en overveldende og fabelaktig stil, er Leather Collection glade for å introdusere sin nyeste lær blazer kolleksjon for kvinner, elsket av kunder fra hele verden! Sørg for å sjekke ut vår sort skinn blazer kvinner,en av våre bestselgere! Vårt enorme utvalg av elegante og trendy skinnjakker for kvinner tilbyr en attraktiv personlighet og en overdådig aura.  

Våre premium blazere og jakker for kvinner er laget av importert materiale av høyeste kvalitet. Våre mest populære produkter er tilgjengelige i flere farger, inkludert en grønn skinn blazer, tan blazer, rød skinn blazer, og hvitt skinn blazer. Enhver blazer vi lager er et symbol på absolutt eleganse og storhet, takket være håndverkernes besluttsomhet og hengivenhet. Videre vil våre blazere for kvinner holde deg varm, avslappet og klar til å ta verden!

Gratis Levering

For alle bestillinger over kr1694

30 Dager Return

Hvis varer har problemer

Sikker Betaling

100% sikker betaling

24/7 Støtte

Dedikert støtte