Skinn Jakker Med Hette

Loading...
Shop By
Shopping Options

1 Item

per page
Set Descending Direction
  1. Skinn Jakke Med Hette

    Special Price kr 2 436,53 Regular Price kr 3 248,70
    Rating:
    100%

1 Item

per page
Set Descending Direction

Det er ikke to måter om den oppfatningen at en godt strukturert kvinners skinnjakke holder overlegenhet over de fleste andre moteplagg. Vi sier "de fleste", fordi vel, det standsin sammenligning komforten av en varm, lun hettegenser. Men hva med å bringe sammen to av de mest ettertraktede vinter yttertøy i asingle stykke plagg? Å effektivt levere for begge disse ikoniske isolerende lag, våre design hoder kom opp med skinnjakke med hette. Utforsk vår i butikken spekter av disse skinnjakke dame og bekymre deg ikke mer om å få det beste yttertøyet til neste vinter!  

Med så mye fremgang som skjer overalt på den satiriske fronten, utvikler forbrukernes behov også. Det forklarer den stadig økende misnøyen mot produkter fordi noen nøkkelfaktorer ender med å være fraværende. Vi tok opp den ulempen med de fleste jakker i markedet og skapte vårt produkt rundt det for bevisst å oppfylle alle mulige behov. Våre dame skinnjakke med en hette plukke opp betydelige innslag av mote, komfort og stil for å tjene seg plassen til en ideell følgesvenn i møte med frysing vintre.  

Læret som brukes tåler en grundig prosess med klargjøring og testing før produksjon. Autentisk saueskinn, hentet fra pålitelige garverier, farges og stenvaskes ved hjelp av myk voks. Dette gir den endelige produktet som edgy look som skiller den fra alle skinnjakker til kvinner. Strukturen har deretter glidelåser i metall, justerbare stroppspenner, festeutstyr foran og hva annet. Arbeidshesten til hele forsamlingen er imidlertid den avtakbare hetten. Det er en tilpassbar del av jakken som kan byttes ut eller kombineres med pelshette, Windstopper eller til og med messingtilbehør. Denne svært praktiske som gir dekning til torso, hode, og til og med ørene er det som tjener vårt produkt en plass i ekte skinnjakke tilgjengelig i markedet i dag.

Gratis Levering

For alle bestillinger over kr1694

30 Dager Return

Hvis varer har problemer

Sikker Betaling

100% sikker betaling

24/7 Støtte

Dedikert støtte