Skinn Motorsykkel Chaps

Elementer 21-23 av 23

Angi synkende retning
  1. Menn Skinn Ridning Chaps
    Menn Skinn Ridning Chaps
    Spesialpris kr 1 336,03 Vanlig pris kr 1 781,38
  2. Menn skinn chaps
    Menn Skinn Chaps
    Spesialpris kr 1 336,03 Vanlig pris kr 1 781,38
  3. skinn ridning chaps
    Skinn Ridning Chaps
    Spesialpris kr 1 247,50 Vanlig pris kr 1 663,33
Side
per side

Om Skinn Motorsykkel Chaps

Bruken av chaps i motorsykkelutstyr knytter seg til en ganske fascinerende opprinnelseshistorie. Forankret fra Sør-Spanias landområder, hvor det ble brukt for beskyttelse mot busker eller torner av jegere, har dette stykke plagg klart å sørge for det viktigste formålet effektivt uavhengig av hvem som gjorde bruk av det.Til dags dato, skinn chaps fungere som beskyttende barrierer mellom deg og dine omgivelser, noe som gjør dem til et ideelt valg for å bli gjort til en del av MC-utstyr. 

Derfor vårt utvalg av MC-klær har en rekke skinn motorsykkel chaps. Dette all-inclusive spekter av herre lær chaps og kvinners skinn chaps  har blitt konstruert med de beste ferdighetene som en ode til alle våre modige ryttere der ute. 

De best skinn motorsykkel chaps tåler slitasje, kutt og andre farer som omgivelsene gir. Derfor bruker vi utmerket mykt malt lær som er prøvd og testet for de beste resultatene. Skinn troner øverst i moteindustrien og klarer å forsterke hvert av produktene. Slik er tilfellet med disse biker chaps, hvilken prestasjon som automatisk styrket av den fineste kvalitet lær. Disse motorsykkel riding chaps er den perfekte passformen med en sikkerhetssømkonstruksjon med god beherskelse av håndverk og avanserte sømteknikker.

Det være seg samlingen vår for menns motorsykkel chaps eller kvinners motorsykkel chaps, absolutt oppmerksomhet på detaljer er lagt i skapelsen. For eksempel fungerer funksjoner som multi-snap benbunn eller justeringsknapper for underben for å gjøre chaps funksjonelle med andre girkomponenter. Med kraftige spenner, lett tilgjengelige frontlommer og autentisk YKK glidelås, blir praktisk og estetisk godt ivaretatt. Strukturen har blitt baksnørt for en justerbar passform. Det tilbyr til og med tilpassbare innersømlengder, slik at rytteren kan utnytte overlegen beskyttelse med en svært behagelig passform.

Tilpasset Skinn Motorsykkel Chaps

Med Leather Collection kan du utvide og forbedre utvalget ditt av skinn motorsykkel chaps. Målet vårt er å gi deg de beste motorsykkel chaps til en pris som passer ditt budsjett, sammen med individuelle tilpasningsmuligheter. Din perfekte skinnkatt kan være hvilken som helst stil, mønster eller farge du velger.

Det faktum at en personlig motorsykkel chaps er laget for deg og har upåklagelig skreddersøm er en av de beste egenskapene.

skinn motorsykkel chaps