Lang Frakk

4 Items

per page
Set Descending Direction
 1. Klassisk Lær Peacoat Damer

  Special Price kr 2 799,23 Regular Price kr 3 732,30
  Rating:
  100%
 2. Women's Leather Peacoat Bordeaux

  Special Price kr 2 799,23 Regular Price kr 3 732,30
  Rating:
  100%
 3. Kvinners Lær Peacoat Brun

  Special Price kr 2 799,23 Regular Price kr 3 732,30
  Rating:
  100%
 4. Pea coat Med Belter i Dameskinn

  Special Price kr 1 820,48 Regular Price kr 2 427,30
  Rating:
  100%

4 Items

per page
Set Descending Direction

Det er tiden på året når du kan legge lag på igjen. Du kan ha flere indre lag som gensere, skilpadde hals og bluser, men du har kanskje ikke yttertøyet som kan fullføre utseendet. Eller yttertøyet som er tilgjengelig i garderoben din, passer kanskje ikke best eller bare av mote. Du trenger ikke å bekymre deg fordi du er på rett sted! Hos Leather Collection ser vi på de nye trendene; den eldgamle naturen til kvinners erte frakker er blandet med den mest moderne stilen. 

Kvinner vil ha erte frakker av høy kvalitet i årevis. Leather Collection har et utsøkt utvalg, fra dobbelt bryst stil til enkelt bryst stil. De kvinners klassiske frakker har noen av de mest tiltalende vinter fargene og er fleksible for å imøtekomme ethvert antrekk. Hvert lag består av den mest fremragende kvalitet ull og har en jevnere, viskose foring, knappe lukking, lommer, og jakkeslag lag. Vi tilbyr også et eksklusivt utvalg av erte frakker med hette for kvinner! Hver detalj i vår er dyktig planlagt og undersøkt.

Laget til perfeksjon av lange frakker dame, våre dyktige håndverkere, våre lange erte frakker er ideelle for formelle og uformelle arrangementer. Enten det er en uformell shoppingtur med vennene dine eller en formell middag med noen, velg et streetlook med en slank, skreddersydd denim og behagelig topp. Tvert imot, hvis du liker et elegant utseende, vil du gjøre det bra med en stilig bluse eller jakke. Du bør fremdeles kle deg eller kle disse vinterfrakkene for kvinner, avhengig av anledningens formalitet. Vennligst velg fra vår rosa pea coat, svarte pea coat dame, tan pea coat for dame, eller røde frakker å skille seg ut i hver publikum!

Gratis Levering

For alle bestillinger over kr1694

30 Dager Return

Hvis varer har problemer

Sikker Betaling

100% sikker betaling

24/7 Støtte

Dedikert støtte