Kjendis Skinn Jakker

Loading...

2 Items

per page
Set Descending Direction
 1. Michael Jackson jakke svart og hvit

  Special Price kr 2 467,76 Regular Price kr 3 290,35
  Rating:
  100%
 2. Kill bill Film Kvinner Skinn Jakke

  Special Price kr 2 680,18 Regular Price kr 3 573,57
  Rating:
  60%

2 Items

per page
Set Descending Direction

Husk Indiana Jones? Den episke arkeologen fra 1981 som var helt raseri med sin eksemplarisk ånd og, tør vi si, uimotståelig karisma. Få kunne holde fascinasjonen for ham i sjakk. Følgelig krasjet google med fans som ønsket å enten være en "ikke-superhelt superhelt" eller bli de indiana jones jakke. Considering that khaki trousers and the classic Indiana Jones skinnjakke  forbli tidløs mote til dags dato, vi trenger sårt mer fra garderoben til alle våre elskede helter på skjermen.

La derfor designteamet vårt på Leather Collection være frelser for dagen og nåtiden film skinnjakker, denne gangen eksklusivt for kvinner. For om det er Tom Cruises magnetiske skjermtilstedeværelse i Jack Reacher skinnjakke or top gun jakke, moralen i dag er konstant. Vi har kjekke menn og kvinner pryder våre skjermer, og du fortjener en personlig token for kjærligheten du gir dem. Tillat oss å hjelpe deg. 

Verdig første omtale her er kanskje den mest klassiske jakken i historien av feminin mote, Kill Bill Leather Jacket brukt av “Bruden.” Hyllet som det beste av feministisk arv, hva mer grunn kan det være for at dette skal være det ideelle film skinnjakke for kvinner. Hvis Hollywood ikke er din greie, kanskje popmusikk er det. Tross alt ville det være en å motstå fristelsen om å eie en Michael Jackson-eksklusivitet skam. Vi har i butikken den banebrytende Pepsi commercial-jakken som venter på at du skal delta i den tiår lange arv. Hver av våre filmjakker er et produkt av 100% mykt okseskinn. Tro mot sine opprinnelige design, har vi gitt absolutte oppmerksomhet på detaljer i å lage dem. Fra replikere de nøyaktige fargetonene til de involverte fargene og til slutt accessorizing hver kappe ifølge karakter, disse er en komplett pakke. 

Gratis Levering

For alle bestillinger over kr1,694

30 Dager Return

Hvis varer har problemer

Sikker Betaling

100% sikker betaling

24/7 Støtte

Dedikert støtte